Ruoan ei aina tarvitse olla mitään gourmet -tasoa, eikä sen valmistamisessa tarvitse mennä aina tunteja tai edes tuntia. Vaikka ruoanlaitossa menisikin vain puoli tuntia tai 20 minuuttia, ei se tarkoita ruoan olevan pahaa. Ei missään tapauksessa. Joskus on hyvä antaa vanhan kunnon kotiruoalle ansaitsemansa kunnia!
Tein eilen ruoaksi riisiä, kanaa ja salaattia. Ruoka, joka on rakentunut perinteisen lautasmallin mukaan: 1/4 proteiinia, 1/4 hiilihydraatteja ja 1/2 kasviksia. Riisinä söin basmatiriisiä, sillä se on oma herkkuni. Tietenkin pitkäjyväinen täysjyväriisi olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta olen viimeksi syönyt riisiä joskus alkusyksystä, joten koin ansaitsevani basmatiriisiä.
Ruoka oli suorastaan taivaallista! Ihmettelinkin, miten iloitsin ja nautin niin paljon perinteisestä kotiruoasta. Yleensä kana ja riisi on ollut mielestäni hyvää, mutta ennen en ole pomppinut onnesta, kun olen sitä syönyt. Eilen pompin.
![]() |
Täytyyhän teidänkin myöntää, että ruoka näyttää älyttömän hyvältä ja kutsuvalta! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti