keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Proteiinivanukasta?

Ostin joskus testimielessä SportLife Nutrition® Puddingista annospusseja, eli yhdessä pussissa oli vanukasainekset yhteen annokseen. Kokeilin kaikkia kolmea makua, jotka ovat siis suklaa-toffee, valkosuklaa-mansikka ja vanilja-karamelli. Valkosuklaa-mansikka ei ollut mun makuun ollenkaan. Suklaa-toffee oli tosi hyvää ja vanilja-karamelli melkein samanveroista. Päätin ostaa näistä kahdesta mausta isommat pussit.

Kun maistoin isompien pussien sisältöä, oli pettymys suuri. Maku ei ollut ollenkaan sama kuin annospusseissa, vaikka tuote oli olevinaan sama. Laitoin jauhetta saman verran kuin pussissa oli, mittasin määrän oikein vielä vaa'allakin. Maku ja koostumus oli hieman erilaiset. Annospussissa ollut jauhe sekoittui helposti maitoon ihan vain shakeria ravistamalla, kun pussissa ollut jauhe jäi shakerin ravistelun jälkeen todella paakkuiseksi. 

Näistä kahdesta isosta pussista mun suosikiksi nousikin yllättäen vanilja-karamelli. Paljon parempaa kuin suklaa-toffee, joka vielä annospusseissa vei voiton. Eli tästäkin huomaa sen makueron. Suosittelen ostamaan suoraan isot pussit, niin ei pääse ensin maistamaan jotain superia ja sitten joutuukin tyytymään hyvään. Sillä nämäkin on hyviä, vain hieman erimakuisia. 

Koska tämän jauheen kanssa ei shakerilla ravistelu toimi, kehitin uuden menetelmän: Vatkaan maidon sähkövatkaimella kiinteämmäksi vaahdoksi ja lisään jauhetta pikku hiljaa maitovaahdon sekaan. Näin vanukkaasta tulee kuohkeaa, aika moussen tyylistä ja makuista, eikä paakkujakaan enää ole. Tällä tavalla tykkään näistä itse ja mun vanilja-karamellipussi onkin melkein loppu, suklaa-toffeesta on vielä jäljellä ainakin puolet. Huomaa mikä on ollut lemppari. 

Vatkaamalla maidon tulee "vanukkaasta" todella kuohkeaa, kuin moussea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti