sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Valkosipulinen kurkku-juustopasta

Tälle päivälle piti loihtia jotain nopeasti valmistuvaa ruokaa. Mikä oliskaan sen parempaa kuin pikapasta - valkosipulinen kurkku-juustopasta, jonka tekoon meni n. 12 minuuttia? 

Tänään söin tosiaan valkosipulista kurkku-juustopastaa. Jälleen resepti, jota voi varioida miten tahansa. Tässä resepti miten minä tämän toteutin:



Täysjyväspagetin voi korvata muilla täysjyvätuotteilla tai ihan perusmakaronilla, oman maun mukaan. Myös gluteeniton pasta käy tähän hyvin. Polar -juuston voi korvata millä tahansa juustolla, myös raejuusto tai MiFU käy. Kurkun tilalle olin ajatellut laittaa tomaattia, mutta tomaatti jäi kauppaan, joten päädyinpä kurkkuun. Kurkun voi siis korvata millä vaan kasviksella tai vihanneksella. Kurkun tilalle voi myös laittaa montaa eri kasvista/vihannesta värittämään pastaa. Valkosipulituorejuustona käytin jälleen kerran tätä, koska sitä vain sattui löytymään kaupasta. Tuorejuusto ei ole välttämätön, mutta tuo kivasti makua. Jälleen kerran senkin voi korvata millä tahansa makuaineella, pelkällä valkosipulilla, sulatejuustolla, toisella tuorejuustolla, voilla,.. millä tahansa. Lisäksi pastaa voi maustaa suolalla, pippurilla, chilillä, paprikajauheella,.. millä vaan.

Tämä resepti on siis hyvin joustava ja helppo. Aineet vain sekaisin ja valmista. Eikä aikaa mene tosiaan kuin korkeintaan se 12 minuuttia, riippuu pastasta ja sen kypsymisajasta. Itsellä oli 10 minuutin täysjyväspagettia, jonka saimme mun siskolta ja sen mieheltä joululahjaksi, kun oli kuulemma hankala keksiä, mitä me syödään. Päätyivät sitten täysjyväspagettiin. 😆😆 Mutta mehän tykätään spagetista, niin mikäs siinä. 

Ehdin syödä jo osan ruoasta, ennen kuin muistin kuvata annoksen. Taisi olla nälkä. 😆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti